Geen objecten gevonden

Dagelijks Onderhoud

Reparatieverzoeken, mutatieonderhoud, Abonnee Onderhoud

Reparatieverzoeken, mutatieonderhoud en Abonnee Onderhoud worden door Helder Vastgoed Onderhoud uitgevoerd.

Helder Vastgoed Onderhoud is een all-round bouw- en installatiebedrijf dat is gespecialiseerd in alle vormen van het dagelijks onderhoud aan woningen en/of vastgoed. Bovendien is zij gecertificeerd voor het verwijderen van asbest (SC-530) en mag het MQM certificaat worden gevoerd. Zij is belast met de uitvoering van het dagelijks onderhoud aan alle verhuurbare eenheden die eigendom zijn van ons. Daarnaast heeft het bedrijf diverse andere opdrachtgevers vanuit de vrije markt in de kop van Noord-Holland. Helder Vastgoed Onderhoud kan buigen op een jarenlange ervaring in vastgoedonderhoud.

Wanneer u aanvullende werkzaamheden wilt laten uitvoeren die niet onder de onderhoudsverplichting van ons vallen dan kunt u deze tegen betaling door dit bedrijf laten uitvoeren. Kijk voor informatie over de voorwaarden en actuele tarieven op hun website .

Onderhoud en reinigen dakgoten van de woning

We reinigen op jaarbasis meer dan 5000 dakgoten in ons woningbezit. De werkzaamheden plannen wij gedurende het jaar. Helaas is het voor ons niet mogelijk om alle dakgoten binnen een kortere termijn reinigen. Neem bij problemen met de dakgoot contact op met ons klant contact centrum op (0223) 677677.

Glasschades

Glasschades worden door Helder Vastgoed Schilderwerken hersteld. Wilt u een glasschade melden? Bel dan met het klant contact centrum op (0223) 677677.

CV-onderhoud

Het cv onderhoud wordt door ons aan twee partijen uitbesteed, namelijk Helder Vastgoed Onderhoud BV (HVO) en Energie Service Noord West (ESNW).

Uw cv is in onderhoud bij:
• HVO(merk ketel: Intergas): neem bij storingen, defecten en lekkages contact op via telefoonnummer (0223) 677677
• Energie Service Noord West (voor overige merken ketels): neem bij defecten, storingen en lekkages contact op met ESNW via telefoonnummer (0223) 635545

Let op: Moderne gratis thermostaten

Woningstichting/Helder Vastgoed verhuurt woningen met een stadaard thermostaat. Echter sommige energieleveranciers bieden een gratis modern uitziende thermostaat aan (bv. Toon). Bij storing door een niet door ons aangebrachte thermostaat zijn de kosten voor de reparatie voor de huurder.  Wij voeren ook geen werkzaamheden (bv plaatsen extra stopcontact) uit om een zo’n thermostaat te kunnen plaatsen.

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden